Årsmål 2018

Årsmål 2018

Jag vill egentligen inte ha en massa löften, det blir bara dåligt samvete om man inte skulle följa det konstant.
Istället har jag årsmål, en lista på mål jag vill uppnå under året, och här följer detta års lista:

Årsmål 2018

Få bättre kondition

Konditionen är katastrof. När jag tränat som mest har det ändå bara varit styrketräning. Det vore skönt att kunna ta en ordentlig springtur, och viktigast av allt, kunna leka med Nils i hans tempo utan att bli dödstrött.

Få in en rutin för träningen

Jag vill inte behöva tänka på att jag måste pallra mig iväg och träna. Hemmaträning har jag inte självdiciplin för så kommer jag inte iväg till gymmet blir det ingen träning. Tyvärr.

Förhoppningsvis kommer träningen kunna bli en rolig avkoppling som jag ser fram emot igen, även om det nog blir svårt att få till fler än två pass i veckan. Det är gott nog.

Slänga mindre mat

Det här är jag redan väldigt duktig på då jag det här året jobbat mycket med att sänka matkostnaderna. Jag tror dock jag kan bli ännu bättre på det, och för att kunna sänka matkostnaderna mer utan att tumma på svenskt kött och mejerier tror jag det är just bättre planering som behövs.

Starta företag

Jag vill ha startat upp ett företag och kommit igång lite med att sälja och tillverka honungsprodukter. har jag skaffat hemsida också är det en bonus med fokus får ligga i att få igång produktion i det här med biodlingen.

Göra saker som gör mig glad

Umgås med de jag tycker om, skriva, måla, gå promenader med lilla familjen och liknande. Saker jag redan gör men kanske borde göra mer, vissa av dem.

Vara realistisk

Jag är allt eller inget och har en extrem tro på mig själv. Jag sätter därför upp alldeles för många mål för mig själv, märker snabbt av att jag inte kommer klara det och skiter därför i allt. Inte så vidare bra för att faktiskt nå de mål man har. Därför får detta bli mitt sista årsmål. Märker jag att det var för få så får jag ta det då.

 

Nils

Det viktigaste är dock Nils. Du ska alltid gå först, och jag ska vara uppmärksam och lyssna på dig först. Gör jag inte det är inga andra av målen värda att kämpa för ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tio − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.