Badblogg

Badblogg

Nu ligger jag i badet hos mamma. Jag har nämligen inget badkar hemma, vi har inte kommit till badrummet med renoveringen än. Så då får jag åka hit och bada ibland, mysigt det med även om jag längtar ihjäl mig efter eget. Brukar sätta mig och rita upp hur jag ska göra när vi väl kommer till badrummet med renoveringen. Tänka lite på mitt stora badkar jag ska ha i det, och tänker även att jag ska ha en väldigt stor dusch. Inga duschdraperier ska det finnas, då jag hjärtinnerligt hatar sådana. Det får ju gå nu, för man vill ju inte ha hela badrummet blött när man duschar men sedan. Sedan ska jag minsann inte ha ett!

Badblogg

Tidigare idag sorterade och rensade jag och Hanna alla gamla barnkläder som legat på mammas vind. Lite efter mig och mina syskon men merparten efter min systerdotter. Då hanna är något klädbesatt fanns det en del, så vi lär inte behöva köpa nytt till Nils innan han fyller fem minst. VÄLDIGT skönt att ha gått igenom allt!

Badblogg

Loppisfynd och gammelmormor

Innan vi påbörjat klädrensandet var jag i stan och handlade lite. Det finns en nyöppnad loppis som var jättefräsch och jag köpte ett par plagg åt Nils. Innan jag visste vad som fanns på vinden alltså… 😂 Men men, det är alltid bra med mycket kläder till små barn känner jag, så länge man slipper köpa in alla själv.

Badblogg

Vi passade även på att hälsa på min mormor, Nils gammelmormor alltså, som bjöd på mellanmålsfika. Jättemysigt, det var så längesedan vi var där nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.