Dålig sömn, dålig uppdatering

Dålig sömn, dålig uppdatering

Förlåt för att jag inte har uppdaterat bättre det senaste.

Nils eksem har blivit bättre, men hans klåda har det inte. Mina krämer, hydrokortisonet och mer fukt i luften här inne gör mycket för att själva eksemet på huden ska försvinna.
Ingenting verkar dock ta bort klådan. Det i kombination med att han är extremt aktiv och vill vara med och titta på precis allt som händer gör att han sover jättedåligt. Eller jag tror det är därför i alla fall, baserat på alla mina googlingar och erfarenhet av hur han är.

Dålig sömn

Han somnar som förut på kvällen, runt 20. Det tar lite längre tid att söva honom men han sover.
Han vaknar dock minst varannan timme under hela natten för att riva sig själv, skrika och slå vilt omkring sig. Han somnar om enbart om man verkligen håller fast honom och hindrar honom från att både klia, sparka och slå. Inte jättelätt för mig att sova när jag varje timme ska vakna för en brottningsmatch.Dålig sömn, dålig uppdatering

Detta har resulterat i att jag är extremt trött. När han sover på dagarna sitter jag mest. Eller håller igång konstant för att inte känna mig lika trött.
Vi har provat att smörja ordentligt, fukta ner luften, sova mer eller mindre eller olika på dagarna. Robert har tagit honom tre nätter och han har då inte fått amma något. Ingen skillnad. Precis likadant precis varje natt vad vi än gör. Jag ska så ett kedjetäcke till honom, det är nog en av de sista idéerna jag har på vad man kan försöka göra. Förhoppningsvis hjälper det. Gör det inte det hoppas jag det bara är en fas som snart är över.

Jag kommer fortsätta skriva här, det mår jag bra av också, men jag kommer inte uppdatera så ofta just nu. Förhoppningsvis blir det bättre snart och då blir det som vanligt.
Tills dess hoppas jag ni förstår mig. <3

3 tankar på “Dålig sömn, dålig uppdatering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

11 + 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.