Det där med att dricka kaffe

Det där med att dricka kaffe

Jag har alltid tyckt att kaffe luktar så gott, det har en lite hemtrevlig doft sådär. Jag försökte ett tag börja gilla kaffe men det gick väl lite sådär… Jag lärde mig att inte tycka illa om det, men det blev liksom inte mer än så.
Sedan jag började med lchf och vande mig av med sötsaker har jag faktiskt börjat uppskatta det, och det är jättekul! Nu är jag, Robert, Hanna, Vera och min pappa hos min faster och fikar, och jag tycker det är toppen med kaffe!
Sedan ska jag och Robert till gymmet och köra ett benpass, och ikväll ska jag spela WoW! 😝

image

Ni får ursäkta den extremt dåliga bildkvalitén, men bloggar från telefonen nu och min mobilkamera är jättedålig.

 

 

Om du publicerar mina recept någon stans, länka gärna hit eller till min instagram @emmawarmefjord.
Follow on Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

7 + 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.