Diskmaskinen är hel!

Diskmaskinen är hel!

Robert fixade diskmaskinen igår! Sååå skönt att slippa handdisken!
Eller kanske mer kunna diska undan diskberget som långsamt samlats för att vi har skippat handdisken trots att diskmaskinen inte fungerat… 😛

Härlig dag

Eftersom diskmaskinen är lagad bakade jag semlor igår. Semlor är typ det godaste jag vet i hela världen så självklart är det då även dagens frukost. Semla och Celsius, men bara en halv idag. Det gäller ju att ladda upp ordentligt sådär, dagens viktigaste mål och allt… Fast, ska man vara kinkig är det bättre med sötsaker till frukost än på kvällen, för då har man dagen på sig att förbränna det. Om man nu ska hålla på att äta sötsaker alltså. Till mitt försvar håller jag mig ändå ganska bra ifrån det under övriga året. Men är det semmeltider så är det!

Hemmagjord semla till frukost

Jag har en viss startsträcka innan jag vaknar till ordentligt för det mesta, men när jag väl gjort det är det ofta jag är otroligt positiv om dagen! Idag är en sådan dag. Jag sitter här med min semla och känner att idag kommer verkligen bli en toppendag. Inte av någon speciell anledning, det är inget utöver det vanliga som kommer hända alls. Men det kommer bli bra! Det snöar ute, jag sitter här med min semla, Nils ligger i vagnen och sover nu och innan det myste vi lite i soffan. Katterna river inte huset utan ligger utspridda lite varstans och myser bara. Förut satt minstingen med sin storasyster så fridligt i fönstret och tittade på snön utanför. Bra känslor helt enkelt!

Jag har faktiskt blivit rätt bra på att se det lilla. Jag har alltid haft förmågan att se det, men kanske inte tänkt så mycket på det som nu. Det är kanske också lättare nu när jag är ledig och framför allt när Nils finns. Det blir mer just nu med honom, och det känns väldigt nyttigt!

kattsyskon

Nya köksprylar

Igår hade Cdon förresten rea på allt från Wilfa. Jag som är en storkonsument av kaffe så det skriker om det med min en enda kopp om dagen med undantag om vi har kaffedrickande besökare här, kände att en kaffekvarn behöver jag ju… Min enda kopp kaffe om dagen är jag dock extremt noga med. Jag har inte gillat kaffe jättelänge, och är fortfarande väldigt kräsen med det. Jag har letat perfekt bryggmetod ett tag och känner mig väldigt nöjd med min AeroPress, men vill ha bättre kaffe. Jag är har haft manuella kvarnar men det är för det första jobbigt och blir inte av, och för det andra går dem jag haft sönder. Jag har även haft en med knivar men det blir så olika storlek och för varmt så det blir inte heller bra.

Den här har jag tittat på läääänge, flera år faktiskt, och nu när det var rea kände jag att nej nu köper jag den! En sådan här är det och jag längtar massor till den kommer hem och jag får testköra den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

18 − tolv =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.