Fin överraskning till träningen

Fin överraskning till träningen

Jag fick en så fin present av Robert här om dagen som jag tänkte visa! Nämligen en Shock Absorber sportbh!

Jag har det jättejobbigt med sportbhar vanligtvis, eftersom jag har väldigt stora bröst men ganska litet mått undertill. 75G är exempelvis en bra storlek för mig. Det gör att det är supersvårt att hitta bra sportbhar. Om det över huvud taget ens är kupmått på dem så går de sällan så högt. Vilket innebär att jag antingen inte kommer i dem eller så trillar brösten ut undertill efter lite hoppande ändå. Inte jätteskönt.

shock absorber sportbh

Robert tycker verkligen det är kul att jag vill träna. Så han har då kollat upp det här och köpt en superstabil sportbh som faktiskt finns i mina mått! Den sitter suuuuperbra och den håller brösten på plats. Jag kan faktiskt inte komma ihåg att jag någon gång haft en bh som på riktigt går att hoppa ordentligt i utan att det efter ett tag gör ont i brösten. Den här är dessutom dubble spännen bak och möjlighet att justera banden utan att de kan spänna upp sig med tiden. Den ger alltså väldigt bra stöd även för ryggen.

shock absorber sportbh

Inköpstips

Min är köpt på Timarco.com. De är extremt små i storlekarna så är det någon som ska köpa rekommenderar jag att ta två storlekar större än din vanliga omkrets och en storlek större på kupa. Jag fick byta min första för den var för liten.
Jag får inte betalt eller tjänar någonting på att skriva detta, utan vill bara tipsa om den då det är den första sportbh jag på riktigt tyckt varit bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 + sexton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.