Födelsedagsfirande för svärföräldrarna

Födelsedagsfirande för svärföräldrarna

I går tog Nils en riktigt ordentlig sovmorgon ända till 11. I och med att det var omställning till sommartid låter det ju något mer extremt än vad det var. I vilket fall som helst var det både skönt och välbehövligt! Han mådde mycket bättre än vad han gjorde i lördags när han väl vaknade, och jag och Robert fick sova ut efter att ha kommit hem sent dagen innan. Inte ens tillräckligt varm för att vi skulle bry oss om att kolla febern var han, men lite hes och snorig. Förmodligen var det väl en förkylning som börjat bryta ut.

Nils sover

Bina är ute!

Vädret idag var extremt härligt, det var verkligen vår i luften! Vi skulle iväg till Roberts föräldrar och fira lite påsk och lite födelsedag. Lite allmänt firande helt enkelt.

Innan vi åkte gick vi och spanade lite på roliga grejer i trädgården och fick se att bina var ute och flög för första gången efter vintern! Nils är vanligtvis mycket imponerad av utomhuset över lag, speciellt när han får gå själv. Bina var dock ännu mer spännande är något han tidigare sett ute. Han tittade och tittade, och pekade och frågade vad det var gång på gång.

Bina har vaknat

Studsmatta och promenadskor

Under firandet fick alla barnen varsitt påskägg och i Nils låg det två par skor, var av ett par lite mer stadiga. En av hans kusiner hjälpte honom att inviga dem på gräsmattan, vilket var mycket spännande. Han gör fortfarande en hel del motstånd mot skorna, men utomhus funkar det helt okej att gå med skor faktiskt. Har han annat att tänka på, som kusiner, träd, fåglar och inte minst en studsmattestudsande pappa går det rätt bra. Förmodligen släpper det mer och mer tills han inte bryr sig längre.

Hoppa studsmatta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.