Gårdagens fynd från Ullared

Gårdagens fynd från Ullared

Här kommer gårdagens fynd från Ullared! Inte mycket men en väl värd resa ändå.

Då vi kom till Gekås rätt sent igår blev det är rätt snabbt besök vilket innebar att det inte blev lika mycket grejer köpta som det annars lätt kan bli. Några fynd blev det ändå, och lite oplanerade köp också. Jag är dock väldigt nöjd med köpen och hittade nästan allt jag sökte. Lite hann vi inte kolla efter, som kontorsmaterial och inredning. Blev mest en snabb genomgång i de avdelningarna.

Barnkläder

barnkläder ullared

Nils har en växtperiod nu vad det verkar som och mycket har blivit för litet. Det är dock svårt att hitta bra kläder som passar. Han är längre än medel men smalare än medel så mycket blir bylsigt på honom. Köpte inte jättemycket åt honom därför men fyra pyjamasar, en body och en mysdress blev det. Även ett par jättemjuka strumpor i bambu, med halkskydd på. Han använder mest pyjamasar hela tiden så fler bodys behövs inte just nu.

barnsaker ullared

Förutom kläder köpte jag tre böcker, en massa torkade plommon att koka ner i gröt och ett paket skedar till hans klämmisar. Plommonen var ungefär en femtedel av priset på jämfört med de jag annars köper i mataffären så det köpte jag mycket av.

Då vi har börjat läsa för Nils på kvällarna innan sovdags nu så behövdes det fler böcker. Sådana med hårda sidor funkar absolut bäst eftersom han gärna är med och bläddrar (läs sliter som en tok) och håller (läs biter) själv. Skedar till klämmisarna har jag letat efter länge men varit för snål för att betala frakt på från nätshoppar och inte hittat i markbutik, så det var väldigt kul att hitta det!

Kläder till mig

kläder ullared

Till mig blev det inte mycket köpt, men jag hittade lite jag behövt ett tag i alla fall. En vit långärmad t-shirt, en svart långärmad blus, ett par strumpbyxor och ett par turkosa velourtights. Hittade dessutom en fin silvrig klänning för 29kr på reahörnan.

Just velourtights kanske inte direkt är något jag letat efter men jag gillade dem så mycket så jag köpte dem ändå. Vet inte om jag kommer använda dem annat än hemma, även om jag kan tycka det är rätt snyggt på andra. Får se, eventuellt vågar jag mig på att ha dem imorgon när vi ska äta brunch på Norda.

Hushåll

diverse ullared

Prylar till hushållet var nog det vi hann med sämst på grund av kort om tid, men lite batterier, diskborstar och glasögonputs att fylla på förråden med hemma köpte. Dessutom fanns det mycket Aussie-produkter vilka jag verkligen tycker om så även det köpte jag ett par flaskor av. Det verkar som att det funnits ett tag och förhoppningsvis fortsätter dem ha det också. De är väldigt mycket billigare på Ullared faktiskt och det är det som funkar bäst på mitt bångstyriga hår. Speciellt deras serum och håroljor gillar jag.

Smink

smink ullared

Till sist blev det en ny matta till badrummet, den som är i bakgrunden här, samt lite smink. Jag sminkar mig ju ändå sådär tio gånger om året så det behövdes ju…

Nej kanske inte direkt men jag tycker det är kul och blir ju rätt inspirerad när jag kollar youtubevideor och sådär. Kände att lite kul är det ändå att ha något mer än en gammal ärvd concealer och en mascara man haft i två år när jag faktiskt ska sminka mig.

Förutom detta köpte jag lite tandkräm, rengöringsmedel, någon förvaringsburk samt engångshandskar till tvåltillverkningen och lite mat. Det var väldigt bra med grejer den här gången tyckte jag. Annars kan det vara väldigt varierande vad man hittar, ibland jättelite. Dessutom var det rätt lite folk, men det tycker jag alltid det brukar vara såhär i början av året. Folk har redan gjort av med alldeles för mycket pengar på jul så det är nog inte lika lockande för många att åka till Ullared.

2 tankar på “Gårdagens fynd från Ullared

  1. Å jag som ska dit nästa vecka, vad kul att det fanns mycket o VA lite folk!
    Va kosta dom skedarna till klämmisar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 × 4 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.