Härligt väder

Härligt väder

Det var så härligt väder igår! Jag brukar älska vintern och tycka det är underbart med snö, men i år har det liksom inte varit någon ordentlig vinter, vilket gjort att det bara varit jobbigt och jag nu är sugen på vår.
När Robert kom hem från skolan igår fixade vi lite te och ostar, sedan tog vi doggen och gick ner till sjön. Det var jättehärligt!

IMG_1745

IMG_1759

IMG_1768
När ljuset försvann blev det dock lite kallt så vi gick tillbaka hemåt för att steka bacon istället. Sedan åkte vi in och tränade.
Jag körde axlar och rygg, och brukar nästan alltid avsluta mina pass med att träna rumpan, men tänkte att jag nog skulle köra lite intervaller på löpbandet istället den här gången. Sagt och gjort, jag körde intervallträning i ca. 10 min. och så länge jag var igång var det inga större problem. Men så hick jag av bandet och satte mig på en matta och började stretcha. Inte bra… Bara kände hur spyorna tryckte på i halsen så fort jag böjde kroppen det minsta lilla, så jag gick och la mig på gymtoan och låg där i typ 15 min.
Jag visste att jag hade dålig kondition, har ju liksom enbart kört styrketräning och lite simning eller pws de två senaste åren. Men så här dålig visste jag inte att konditionen var, och så kan det inte vara så nu är det konditionsfokus också!!

DSC_0360

Om du publicerar mina recept någon stans, länka gärna hit eller till min instagram @emmawarmefjord.
Follow on Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tio − tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.