Kontraster

Kontraster

Jag älskar vintern. Jag är fortfarande lite sådär som ett barn när den första snön kommer, jag blir överlycklig och vill springa ut och leka! Jag älskar hur ljust snön gör det, och hur mjukt och mysigt allt ser ut, och så tycker jag det blir lite fräscht liksom med ett snötäcke på allt det grå trista där under. Men, det känns inte som att det varit någon riktigt vinter riktigt det här året, som att snön kommit bara för att smälta bort och göra allt blött och jobbigt.

IMG_1737

Den här bilden togs för två dagar sedan. Det var jättevarmt och skönt, och våren kändes inte jätteavlägsen. Det var härligt! Jag blir helt förvirrad av det här vädret. Ingenting kommer ordentligt, det snöar och får ligga i max en vecka, nästa dag är det strålande sol och 10 grader varmt.

Jag blir frusen också. Vi har ett väldigt litet hus vilket gör att det är extra känsligt för temperaturförändringar, det blir jättevarmt om vi har ugnen på men har vi inte varit hemma under dagen så är det jättekallt. Jag sitter nu fullt påklädd i först min egen morgonrock och sedan Roberts och fryser. Snön är ju trevlig, det tycker jag ändå. Men inte när det inte ska vara något väder på riktigt. Det tycker jag inte om, även om jag kan tycka att det är lite spännande med förändringarna, rent meteorologiskt sett. Bilden här nedanför tog jag i morse, skillnaden är ganska stor!

IMG_1979

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.