Long time no see

Long time no see

Det var ett tag sedan nu. Jul, sjukdomar, Robert som varit ledig och jag som då vill umgås, en vilja att enbart spela Overwatch när jag suttit vid datorn och så vidare.

Sjuk bebis

Nils har varit jättesjuk, gått tillbaka till att enbart amma i en vecka ungefär, hostat och snuvat konstant, och haft hög feber. Lite ögoninflammation har han också haft.

Så fort han började bli bättre blev jag dålig. Självklart fick även jag ögoninflammation och även jag har haft feber, extrem hosta och en förmodad bihåleinflammation.

Nu är vi dock helt okej båda två, lite småförkylda men inte värre än så.

Börja träna igen

Jag är extremt sugen på att börja träna igen. Jag vill jobba upp konditionen framför allt, men så vill jag liksom bara få igång kroppen. När jag var gravid mådde jag så bra på alla sätt och vis så då brydde jag mig inte, och nu efteråt har jag inte haft behov av så vidare mycket alls. Bara velat vara med Nils och på något vis känns det som att kroppen inte är min än riktigt. Nu börjar jag dock känna att den känns som vanligt, som innan jag blev gravid. Nu vill jag att den ska vakna upp ordentligt igen. Måste få in rutinen!

Vänta ut hostan och halsontet bara så!

Akrobatungen

Nils är rätt inne på att lära sig saker. Han är inte still och inte tyst. Nya ord och läten kommer hela tiden.

Hans nyaste grej är väl att klättra. Han ska upp i soffan, upp på sin leksakskorg och upp på oss. Överallt man kan ska det försöka klättras.

Gulligt men utmattande, det kräver ju konstant passning för att han inte ska ha ihjäl sig själv.

Nils klättrar

En tanke på “Long time no see

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 − 1 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.