Mitt liv just nu, och lite uppdateringar om det

Mitt liv just nu, och lite uppdateringar om det

Av både förklarliga och diverse andra anledningar har mycket hänt i mitt liv sedan sist! jag gillar att skriva, men jag gillar också att göra annat så det blir lite hipp som happ här!

I alla fall, den snabb uppdatering om livet följer här. Jag har sörjt Hugo och glatt mig åt att jag jättesnabbt faktiskt blev gravid igen! Så i slutet av mars är det dags för en till unge i familjen! Den här gången verkar allt vara bra och den växer så det knakar inne i magen, vilket känns!

 

Vi har myst massor under sommaren, haft en hel drös med kattungar och varit på semestrar i växjö, på öland, skara sommarland och borås djurpark.

Vi har varit en hel del i vår sommarstuga utanför Arvika, där jag och Robert även passade på att gifta oss! Vi har äntligen renoverat vår badtunna och kunnat inviga den, och vi har haft mysfrukost på Ikea.

Kort sagt en händelserik del av mitt liv har det varit, och mycket kul väntar framöver också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

1 × ett =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.