Mysdag och naprapatbehandling

Mysdag och naprapatbehandling

Idag har vi en mysdag. I morse var både jag och Robert hos Yohanna på Alingsås rygg och idrottsklinik för lite naprapatbehandling. Jag har gått till henne i långt över ett år nu. Först för att få bukt på ont i rygg och nacke på grund av kontorsjobb och mycket sittande, sedan när jag var gravid för att undvika smärtor då och nu för att förebygga och rätta upp allt som kan bli i rygg och nacke när jag ammar. Det gör ont men gör sådan otrolig nytta! Har ni ont så tveka inte att söka hjälp för det, jag själv väntade alldeles för länge!

Det är alltid så mysigt att komma till Yohanna. Vi har med Nils och han får leka på golvet med den ena medan den andra behandlas. Sitta med en kopp kaffe och prata lite om vad som helst, så en ordentlig massage och lite kotknäckning på det. Skön start på dagen, och väldigt lyxigt!

vinterpromenad

Långpromenad

När vi kom hem igen åt vi en snabb lunch på gårdagens kycklingwookrester och sedan gick vi på en långpromenad. Jag älskar att gå när det är sådant här väder, lagom kallt och mysigt knarr under fötterna men inte så man fryser tårna av sig. Jag hade med mig en termos te dessutom vilket var väldigt gott.

Pyssel i eftermiddag

Resten av dagen kommer förmodligen gå till att fylla på mitt förråd av badbomber och salva. Gillar att ha lite sådant liggandes inför framtida födelsedagar eller gåbortpresenter, det blir alltid uppskattat.

Har även beställt en del sheasmör och lite nya tvåldofter från Tvålköket nu (så bra nätbutik för övrigt) så ska göra lite mer tvål någon dag och även testa på lite flytande tvål.

Recept på badbomberna kommer förresten snart, ska se till att få ner det på papper bra!

2 tankar på “Mysdag och naprapatbehandling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

två × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.