På besök hos gamla vänner

På besök hos gamla vänner

Idag har vi varit i Göteborg och hälsat på gamla vänner det gått alldeles för lång tid sedan vi träffade sist. Det har varit jättetrevligt, men Nils har haft hög feber hela dagen så har inte riktigt varit sig själv.

Nils och hans panda

Vi har haft en lugn dag som startade med att vi blev bjudna på lunch. Supergoda kåldolmar blev det, med savojkål och citron. Ska nog testa att göra sådana hemma faktiskt. Annars gillar jag inte kåldolmar egentligen men de här var toppen!

Efter lunchen gick vi en liten promenad upp på ett berg i närheten och tittade på utsikten. Det var inget toppenväder men det är alltid härligt att komma ut lite tycker jag! När promenaden var avslutad satte vi oss och spelade brädspel ett par timmar. Något jag tycker är jättekul men som det tyvärr sällan blir av att göra. Det var ett kul spel som gick ut på att samla resurser och liknande för att köpa hus, material och så vidare. I andra strategispel tycker jag snabbt det blir tydligt vem som kommer vinna, men här hade ingen av oss någon aning om vilken plats vi skulle hamna på tills vi räknade ihop poängen i slutet. Jätteroligt!

När vi spelade satt Nils i mitt knä och halvslumrade, den lilla stackaren. Lite dåligt samvete fick man för att vi åkte iväg med honom när han hade feber, men dels var febern inte lika hög när vi åkte, och dels så har vi tagit det lugnt hela dagen och han har fått gosa precis hur mycket han vill.

Färska vårrullar

Färska vårrullar

Kvällen avslutades med att vi skar upp lite goda grönsaker och gjorde färska vårrullar. Väldigt gott var det, och ett kul alternativ till tacos! Nils orkade sitta med vid bordet ett tag, men ville rätt snabbt komma till mig igen och vila i mitt knä. Vilket faktiskt passade bra då det var läggdags för honom och vi andra kände för att se på film!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

14 − 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.