Platt mage och fint väder

Platt mage och fint väder

Jag har fått så platt mage det sista.

Det är en härlig känsla att titta sig i spegeln och se att låren sticker ut långt mycket mer än vad magen gör!

Jag har experimenterat en del med kosten de senaste dagarna, och jag tror den platta magen beror på det. Jag har läst på om (och testat) kolisuppladdning, carbnite och leptinnivåer och så vidare. Jag har kommit fram till att jag tror det är bra för viktminskning/fettförbränning men när jag testat märker jag hur jobbigt det blir i veckorna så trots mina fantastiska resultat tror jag nästan att jag ska ta och skita i det och bara köra på hyfsat liberal LCHF. Men jag vet inte. Jag presterar bättre på träningen om jag är lite kolhydratsladdad och träningen är en av de roligaste sakerna jag vet. Jag är rätt noga med att veta varför saker funkar som de gör och vill gärna dela med mig så att vi blir fler som faktiskt vet hur kroppen fungerar rent faktamässigt. Sånt tycker jag är bra!

Platt mage

Fint väder

Idag är det jättefint väder här hos oss så nu ska jag gå en liten sväng. Sedan ska jag hem och städa och laga mat tills Robert kommer hem från skolan. Ikväll ska vi åka och träna ihop! Så mycket roligare när man har en träningskompis, även om jag egentligen föredrar att träna på förmiddagen, strax innan lunch. Jag har mer energi då och det är mindre folk på gymmet.

 

Om du publicerar mina recept någon stans, länka gärna hit eller till min instagram @emmawarmefjord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tretton − 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.