Rensa bort lite kläder, eller hela garderoben…

Rensa bort lite kläder, eller hela garderoben…

Alltid när jag eller Robert äter brukar Nils få lite smakbitar att tugga på. Idag åt jag avokado till lunch och han fick smaka. Mycket gott men framför allt roligt att klämma sönder, smeta ut och sedan kasta på golvet… 😛

Avokadokladd och trumma

En ny, och tydligen väldigt bra, hobby för Nils är att slå på saker. Allt ska slås på och gärna med tillhyggen. Han har krupit runt med sin sked i någon timme nu och testat att slå på olika saker. Slå på bordet, sin stol, dörrar, katter, alla leksaker, mamma och allt annat han kommit över. Allra roligast är det förstås om jag blir arg och säger åt honom. Då åker handen upp över munnen, huvudet något bakåt och så hånskrattar han. Lätt att lära det barnet saker han inte vill känner jag.

Men man ska väl inte klaga, det är underbart att han redan nu testar gränser och står upp för sig själv!

Rensa bort kläder från Nils garderob

Nils har växt ur nästan alla sina gamla kläder nu. Jag har knappt märkt det eftersom han nästan bara använder pyjamasar och vi tvättar ganska ofta så det aldrig saknas sådant som passar. Men det har fyllts på och fyllts på utan att jag plockat undan sådant som blivit för litet, och nu hade han väldigt fulla lådor.
Mycket har han kunnat ha sedan i somras, då han växt mest på längden känns det som och därför har det liksom gått. Det har blivit lite korta ärmar och ben bara.

För små kläder

Hela den här högen har jag rensat bort. Typ alla hans kläder känns det som. Merparten är det faktiskt, men han har å andra sidan också haft alldeles för mycket. Jag har överskattat vad som gått åt och han har fått en hel del av familj och vänner också. Nu åker det in i vakuumpåse i väntan på syskon någon gång i framtiden.
Väldigt skönt att få sådana saker gjorda!

2 tankar på “Rensa bort lite kläder, eller hela garderoben…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sjutton − elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.