Snyggt på skötbordet

Snyggt på skötbordet

Fint på skötbordet med pumpflaskor

Idag har äntligen mina efterlängtade vacumpumpflaskor från Ebay kommit! Jag tror jag väntat på dem strax över tre veckor nu, men så är det ju när man beställer på Ebay.

Jag har nämligen beställt behållare för att kunna flytta över alla krämer för att få fint på skötbordet. Det ser så stökigt ut med alla olika former och färger på förpackningarna tycker jag.

Fint skötbord

Det blir ju fortfarande en del olika prylar på skötbordet, men så fint det blev nu med likadana behållare. Jag kan vara rätt pedantisk med sådant där, det ska vara symmetri och likadant för att jag inte ska störas av det. Tre fina behållare för specialsalva och olja, en stor glasburk med bisalva och våtservetterna, både finare och lättare att ta av! Lite andra tuber har vi där fortfarande, men inte som måste stå framme.

Fina flaskor

Vill du också ha sådana här flaskor?

Här har jag köpt mina, hela och fina kom dom fram, och till väldigt bra pris!

De går att diska och använda igen (men gissningsvis är det svårt att få dem helt rena).

Fem stycken beställde jag så de övriga två blir perfekta till lite hemmagjorda krämer och annat senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

17 + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.