Soligt väder och pulkapremiär

Soligt väder och pulkapremiär

Det är jättekallt ute idag, 15 minusgrader! Det är även snö, även om det mest är ett tunt, tunt täcke så gömmer det det gråtrista tycker jag. Idag skiner solen också, vilket den inte gjort vidare mycket det senaste. Jag älskar det här vädret, så ljust och krispigt, och snö som knakar lite under fötterna.

Pulkapremiär

Nils åker pulka

När vi röjde bland alla gamla barnkläder kom även Veras gamla pulka fram. Rätt tajmat ändå, när det var så härligt väder idag. Jag klädde på Nils ordentligt och tog ut honom på sitt livs första pulkatur! Till en början, ett par meter sådär, var det spännande och han skrattade och satt och sa wooooow. Rätt snabbt blev det dock trist tyckte han, och satt mest och såg allmänt trött ut på livet. jag som hade tänkt att vi skulle mysa ute ett tag… 😛

Nils åker pulka

Senare idag har jag tänkt laga lite ramen. Jag gör ofta det, även om jag fuskar rätt ordentligt med färdiga fonder många gånger. Idag blir det fondfusk men hemmagjorda nudlar. Även idag blir det att åka till mamma och äta, för ikväll ska Nils vara där ett tag medan jag och Robert ska iväg på möte om vatten, fiber och avlopp. Det kommer grävas så vi kan ansluta vårat hur till det inom ett par år nämligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

10 + femton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.