Spontan roadtripp

Spontan roadtripp

Roadtrip

Just nu sitter jag i bilen på väg till Gekås i Ullared. Jag och mamma bestämde oss för att ta ett litet spontanbesök på Gekås eftersom mamma ändå ska köra ner Vera, min systerdotter, till min syster som just nu bor på en ätstörningsklinik i Varberg.

Vera

Känns lite skumt att vara ifrån Nils så. Trots att han ändå är 9 månader nu har jag som mest varit ifrån honom en kväll. Nu blir det nästan hela dagen.

Jag vet ju att han har det toppen hemma med Robert men oj vad det känns konstigt! Tror dock det är rätt nyttigt, jag behöver vara lite egen också. Lite Emma och inte bara Nils mamma dygnet runt, alla dagar.

Roadtrip

Lunchpromenad

Precis som igår tog vi en ordentlig lunchpromenad idag. Och precis som igår tycker jag det vädret vi har är helt underbart. Snö är bra och framför allt är det bra när det inte blåser. Blåst är nog det enda väder jag faktiskt inte tycker om. Eller ja, det kan ju vara mysigt det med, men bara när man kan sitta inne, helst framför en brasa, och mysa.

Våra katter har inte förstått det där med att de inte är flockdjur. Vanligtvis brukar vi behöva stänga in dem för att de inte ska följa med, bli trötta och sedan behöva bäras tillbaka hem. Kattungen vågade sig inte utanför tomtgränsen, en av de stora hoppade på sin syster och började leka och kvar blev då bara äldsta katten som fick följa med idag.

Katt promenad

2 tankar på “Spontan roadtripp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

10 + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.