Thaibuffé och uppskattning

Thaibuffé och uppskattning

Det blev inga bullet journal- prylar inköpta igår. Det fanns bara svarta anteckningsböcker och jag vill ha med färg så det fick bli att beställa istället.

Passade även på att beställa lite fina och bra pennor också, det är så mycket roligare att sätta igång när man har bra grejer! Hoppas det kommer innan helgen bara, för jag är så taggad att starta igång nu! Kommer uppdatera er om allt jag gör så fort jag fått ordnat upp min fina bok! 🙂

Syskondag med thaibuffé

Nils äter räkchips

Det blev en mysig dag även att jag inte fick gjort det jag egentligen ville göra. Hampus, min bror, har nu sportlov så det blev, han, jag, Hanna och Nils som åkte in till stan ändå. Vi gick och kikade lite, handlade lite mat och blev sedan vrålhungriga. Det fick bli thaibuffé, det är så smidigt för alla kan hitta något de gillar och det är lätt att hitta saker att äta även för Nils. Han har nämligen börjat rata allt vad barnmat heter totalt och ska äta det vi äter. Så då får han göra det! Rätt mycket som hamnar på golvet, och lite mer amning igen blir det men vad ska man göra? Han får ju i sig det han behöver, växer som han ska och nöjd och glad är han. Jag ska vara ledig länge till så ingen mening med att stressa bort amningen när vi båda trivs med det.

Alla hjärtans dag

Varken jag eller Robert bryr oss vidare mycket om alla hjärtans dag och har egentligen aldrig firat det på något sätt. Firar vi någon speciell dag är det våran årsdag, även om vi kan vara rätt dåliga på att göra något speciellt även då. Jag tycker dock det är rätt fint att visa lite extra uppskattning och tror nog att jag kommer vela fira det lite mer när Nils blir större och förstår. Det är en fin dag att visa lite extra uppskattning på för mig. Vi har alltid haft det så när jag växt upp, kan man fira lite extra så gör man det liksom. Det tycker jag är väldigt trevligt.

Jag köpte lite extra fint nöttkött och överraskade Robert med. Vi älskar nöt båda två men äter det väldigt sällan då ekonomin inte tillåter det just nu. I övrigt gjorde vi inget speciellt för att fira, men köttet var väldigt uppskattat!

Thaibuffé och uppskattning

Mamma stannade dessutom till hos oss på väg hem från jobbet med en jättefin växt och lite frukt och gott. Jag vill inte ha in fler saker i huset när jag rensat ur det så bra och nu försöker jobba lite mot minimalism. Det har underlättat så med städning och tid att bara vara så jag vill fortsätta åt det hållet. En växt är dock alltid välkommen här, jag älskar växter så väldigt mycket och blir glad av att vara omringad av grönt.

Den här eukalyptusen får bo i vårat soliga köksfönster och lukta gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

arton − tio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.