Tillbaka på gymmet

Tillbaka på gymmet

Det kändes rätt främmande på gymmet igår. Första gången jag var där sedan Nils kom faktiskt, tidigare har jag bara kört hemmaträning och då mest olika stabilitetsövningar. Försökt hitta magmusklerna igen, det som finns kvar av dem. Det är svårt, det känns inte som det brukade innan men jag tror jag fått lite kläm på det nu faktiskt.

Träna med bebis

Gymma med bebis

Jag tog det rätt lugnt den här träningen. Körde lite knäböj och marklyft med kettlebell med fokus på att hålla bäckenet mest. Det är rätt stadigt nu ändå men jag har fått sämre balans. Sedan körde jag mest övningar med Nils, som tyckte det var ett väldigt spännande ställe han kommit till.

För övrigt gick det rätt bra att ha med honom faktiskt, så länge vi är där både jag och Robert då. Han tyckte det var helt okej att sitta och leka med sina grejer och mest kolla in omgivningen. Jätteskönt att det funkade, för då blir det inte lika mycket pusslande med att ta sig till gymmet och det finns alltså inga ursäkter till att inte fortsätta åka dit!

Bebis på gymmet

Donutsemla

På kvällen kom mamma och min bror och åt, och Hanna har fått komma hem nu så även hon kom! <3

Till efterrätt testade jag att göra semlor av donuts, tyckte det lät som att det skulle vara rätt gott. Det var det inte. Det var faktiskt inte alls min grej. Nu hade jag i och för sig köpt donutsen så de var ju jättesöta och hade ingen kardemumma. Men det blev bara sött, smakade inte så mycket annat. Det var ju semlor, så jag åt ju men god aptit ändå, men jag kommer inte att göra det igen.

Donutsemla

Möjligtvis kommer jag baka egna kardemummadonuts med väldigt lite socker och testa med. Men nu tror jag nachosemlor blir nästa test faktiskt!

Har ni testat några roliga semlor, eller har tips på något? 🙂

2 tankar på “Tillbaka på gymmet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.